Handbalistele au arătat că sunt pregătite de startul Ligii Florilor

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au impus și în cel de-al doilea meci amical din dubla cu CSM Deva, scor  32-18. A fost o victorie categorică pentru handbalistele lui Liviu Andrieș care au arătat astfel că sunt pregătite de startul în noul sezon.

CSM Târgu Jiu s-a impus și în cel de-al doilea meci din ”dubla” de pregătire cu CSM Deva după ce câștigase primul amical din weekend. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș au câștigat a doua confruntare cu Deva de o manieră categorică, scor 32-18. 

Acesta a fost și ultimul meci de pregătire înainte de debutul oficial în noul sezon handbalistic din România. 

După o prima confruntare în care CSM Târgu Jiu și-a adjudecat victoria cu 31-26, la capătul unei partide echilibrate în cea mai mare parte a sa, în cel de-al doilea meci de pregătire, handbalistele lui Liviu Andrieș s-au impus categoric în fața echipei din Deva. 

Până la meciul de debut în noul sezon din Liga Florilor, săptămâna viitoare, gorjencele vor merge la Pitești, pentru meciurile din Supercupa României. 

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ştefania Chiriţă 1g, Oana Bucă 3g, Alexandra Maria Gavrilă 4g, Angela Puşcaș 3g, Aura Teodora Popescu, Andreea Mihart 3g, Simone Bohme 6g, Mirabela Coteț 2g, Andreea Chiricuță 4g, Laura Moldovan 1g, Sabrina Lazea, Ana Cătălina Ciolan, Sabine Klimek 5g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: