Flavius Stoican revine pe banca unei echipe din Liga 2!

Numele antrenorului Flavius Stoican este vehiculat pentru preluarea formației de Liga 2 CSM Reșița. Fostul antrenor de la Pandurii, dar și al reșițenilor, a asistat la meciul cu CSC Dumbrăvița.

Flavius Stoican a antrenat ultima dată în prima ligă, sezonul trecut, la FC Botoșani, iar acum este liber de contract. Conform celor de la liga2.ro, tehnicianul are șanse mari să fie noul antrenor principal al CSM Reșița, unde a mai antrenat la începutul carierei sale, între 2010 și 2011, chiar la actuala echipă care atunci se numea Școlar Reșița și se afla în Liga 3.

Fostul fundaș, originar din Vânju Mare (Mehedinți), a asistat sâmbătă la meciul din Valea Domanului pe care CSM Reșița l-a disputat cu CSC Dumbrăvița (scor 2-1), în cadrul etapei a 3-a a Ligii 2. Reporterul liga2.ro l-a surprins pe acesta în tribună, alături de el fiind și Octavian Chihaia, ultima dată antrenor la echipa U19 a clubului Rapid.

„Cristian Bobar, președintele CSM Reșița, a recunoscut că în acest moment este în negocieri cu Stoican pentru ca acesta să preia locul lăsat vacant în urma despărțirii de Călin Cheregi”, scrie sursa citată.

CSM Reșița s-a despărțit joi de antrenorul care a promovat-o în Liga 2, după doar trei jocuri oficiale în actualul sezon, numai două în campionat. Călin Cheregi a demisionat, potrivit spuselor lui Cristian Bobar, în urma ședinței pe care au avut-o după eșecul rușinos din Turul 3 al Cupei Românei, 0-1 la Lugoj cu Phoenix Buziaș (Liga 3).

Au fost zvonuri că Reșița urmează să-și schimbe antrenorul încă după eșecul de la Piatra Neamț, 0-4 cu Ceahlăul în etapa a 2-a a Ligii 2, iar variantele de înlocuite erau Flavius Stoican și Dan Alexa. 

CSM Reșița este a doua echipă care își schimbă antrenorul în acest debut de sezon de Liga 2. Nou-promovata s-a despărțit de Călin Cheregi la câteva ore după ce liga2.ro anunța în exclusivitate că Andrei Cordoș l-a demis de la Chindia Târgoviște pe Dragoș Militaru.

Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: