Încă o echipă din Liga 1 a demis antrenorul. Variante pentru banca oltenilor!

FCU Craiova a demis antrenorul numit recent, pe Nicolae Dică, și acum sunt vehiculate noi nume de tehnicieni. Cele trei variante pe care Adrian Mititelu le are pentru a numi noul antrenor de la FC U Craiova includ un fost selecționer U21, un membru important din Generația de Aur şi eternul Nicolo Napoli.

Sâmbătă, 18 august, FCU Craiova a anunțat oficial că a renunțat, de comun acord, la serviciile lui Nicolae Dică. Însă, Adrian Mititelu are deja trei variante pentru postul de viitor antrenor al oltenilor pe care le va analiza cât mai rapid. Cele trei variante pe care Adrian Mititelu le are pentru a numi noul antrenor de la FC U Craiova: un fost selecționer U21, un membru important din Generația de Aur şi eternul Nicolo Napoli, după cum anunță Pro Sport.

„Sursele ProSport susțin că pe lista finanțatorului se află Emil Săndoi, fostul selecționer U21 al României, Viorel Moldovan, fostul component al Generației de Aur, și Nicolo Napoli, care a avut deja nouă mandate ca principal în Bănie.

Aceleași surse susțin că lui Mititelu i-a fost propus și Eugen Neagoe, dar acesta are dezavantajul de a fi pregătit marea rivală din oraș, echipa lui Mihai Rotaru, și ar însemna un risc în relația și așa aproape inexistentă cu fanii din Peluza Sud ’97”, scrie sursa citată.

La prime vedere, Emil Săndoi ar fi favorit pentru a prelua gruparea din Bănie. 

În prezent, după șase etape scurse din Superliga, FCU Craiova a acumulat doar 6 puncte și ocupă locul 9 în clasament. Spre deosebire de rivala Universitatea Craiova, cu 14 puncte, care este liderul campionatului.

Vizualizări: 3,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: