Două meciuri amicale pentru CSM Târgu Jiu în weekend

CSM Târgu Jiu intră în linie dreaptă cu pregătirea pentru noul sezon și susține ultimele meciuri de verificare. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va susține, pe teren propriu, două meciuri amicale cu CSM Deva. 

Prima confruntare va avea loc vineri, 18 august, de la ora 18.00, în timp ce a doua partidă se va disputa sâmbătă, 19 august, de la ora 11.00. ”Sunt două jocuri în care va trebui să ne consolidăm relațiile de joc și în care vom încerca să punem la punct ultimele detalii înainte de debutul oficial al sezonului”, a declarat Liviu Andrieș, înaintea dublei cu CSM Deva, pentru csmtargujiu.ro.

Noul sezon handbalistic din România va începe cu Supercupa României, de la Pitești, pe 26 și 27 august, acolo unde CSM Târgu Jiu își va măsura forțele în semifinale, cu CSM București. Dar până atunci, gorjencele vor juca o ”dublă” de verificare cu CSM Deva. Sunt două partide în care staff-ul grupării gorjene va încerca să pună la punct relațiile de joc în cadrul echipei, în care și-au făcut apariția în această vară 6 jucătoare noi. Chiar dacă unele dintre handbaliste se resimt după perioada intensă de pregătire, Liviu Andrieș speră să aibă tot lotul la dispoziție pentru dubla cu Deva.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: