Antrenorul care a dus Pandurii în Europa League vine la Târgu Jiu!

Antrenorul Cristi Pustai, cel care a reușit la Târgu Jiu cel mai bun rezultat din istoria fotbalului gorjean, vine în weekend la Târgu Jiu. Echipa pe care acesta o antrenează, Ceahlăul Piatra Neamț, are meci programat în deplasare în această etapă. 

Toate echipele din Liga 2 joacă, la mijlocul acestei săptămâni în Cupa României, în Turul 3, unele, majoritatea, programate să joace miercuri, altele joi. Ca în fiecare sezon, în săptămâna în care sunt stabilite partide în competiția KO, etapa din campionat este împinsă mai mult spre finalul săptămânii și începutul următoarei.

Etapa a 3-a a Ligii 2 are stabilite cinci jocuri să aibă loc sâmbătă, 19 august, de la ora 11:00, pe stadioane din Buftea, Reșița, Târgu Jiu, Clinceni și Turnu Măgurele. Și tot sâmbătă, de la ora 12:00, are loc partida dintre Corvinul și FK Miercurea Ciuc, cea care va fi televizată, după cum informează liga2.ro.

Duminică sunt programate trei partide. De la ora 11:00 se joacă la Mioveni și Tunari, iar de la ora 12:00 începe Unirea Dej – Steaua. Acest meci din urmă este cel care se va vedea în direct la nivel național.

Etapa se va încheia marți seară, după disputarea derby-ului rundei. La Târgoviște, de la ora 19:00, se vor întâlni Chindia și Gloria Buzău, două formații care și-au stabilit ca obiectiv promovarea.

După ce au fost transmise în direct în prima etapă, iar în a doua nu s-au găsit în grila tv, Steaua, Gloria Buzău și Corvinul revin în runda a treia pe micile ecrane. În schimb, în etapa a 3-a, pentru prima dată în acest sezon, nu se vor vedea la TV cei de la FC Argeș, CS Mioveni și Ceahlăul Piatra Neamț, dar vor fi televizate pentru prima dată FK Miercurea Ciuc și Unirea Dej.

Singura echipă televizată în toate cele trei etape rămâne Chindia Târgoviște, formația pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru.

Un alt antrenor cu rezultate bune în Gorj, Cristi Pustai, cel care a dus Pandurii în grupele Europa League, va veni la Târgu Jiu sâmbătă pentru a juca contra echipei care evoluează pe stadionul din localitate, ACS Viitorul.

Program etapa 3 Liga 2, sezon 2023-2024:

sâmbătă, 19 august 2023, ora 11:00

Progresul Spartac – Concordia Chiajna

CSM Reșița – CSC Dumbrăviţa

ACS Viitorul Târgu Jiu – Ceahlăul Piatra Neamţ

Metaloglobus Bucureşti – CSM Slatina

CSM Alexandria – CSC Şelimbăr

sâmbătă, 19 august 2023, ora 12:00

Corvinul Hunedoara – FK Miercurea Ciuc – DigiSport, PrimaSport

duminică, 20 august 2023, ora 11:00

CS Mioveni – Unirea Slobozia

CS Tunari – Campionii FC Argeş – FRF.tv

duminică, 20 august 2023, ora 12:00

Unirea Dej – Steaua – DigiSport, PrimaSport

marți, 2 august 2023, ora 19:00

Chindia Târgovişte – Gloria Buzău – DigiSport, PrimaSport

Vizualizări: 3,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: