Selecție la fotbal pentru grupe de copii de 6 – 9 ani 

Un club de fotbal din Târgu Jiu anunță selecții pentru grupe de copii între 6 și 9 ani. Clubul ACS Atomic Lions, cu grupe de copii deja înscrise în campionatele de juniori organizate de AJF Gorj, face selecții în această perioadă pentru grupele de copii.

ACS Atomic Lions Târgu Jiu a anunțat că se continuă înscrierile pentru completarea și formarea grupelor de juniori, copii născuți în anii 2017, 2016, 2015, 2014. 

Antrenamentele grupelor de copii ale clubului Atomic se desfășoară la Baza sportivă  FAIR PLAY ARENA, situată în incinta Complexului YMY (lângă terenurile de tenis ale Academiei Florin Mergea). Pe timp de iarnă, antrenamentele se vor desfășura în balonul presostatic încălzit, anunță responsabilii clubului pe pagina oficială de facebook, acolo unde pot fi contactați.

„Pe lângă terenul de antrenament, asociația noastră asigură tuturor copiilor, în mod gratuit, vestiare încălzite, echipament de antrenament (tricou, sort), materiale pentru efectuarea antrenamentelor (mingi, copete, gardulețe etc.). De asemenea, pentru participarea la competiții,  se asigura mijloc de transport, echipament de joc și cheltuieli arbitraj. Toate acestea, într-un cadru de fair play, respect și grijă pentru copiii dumneavoastră”, mai anunță fondatorii clubului, doi foști arbitrii divizionari ai Gorjului, Pavel și Cosmin Tutunaru. 

Pentru înscrieri și mai multe detalii puteți apela două numere de telefon: Cosmin Tutunaru: 0721.75.76.74 și  Pavel Tutunaru: 0724.360.364.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: