Au luat un punct în deplasarea de la Slobozia

După egalul de pe teren propriu din prima etapă, ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit tot un rezultat de egalitate și în etapa a doua a Ligii 2. Echipa antrenată de Călin Cojocaru a remizat, scor 1-1, cu Unirea Slobozia. 

În prima etapă a sezonului ACS Viitorul Târgu Jiu a dat peste un adversar mai puternic, și mai bine cotat, fosta prim divizionară FC Argeș, care însă nu s-a impus în meciul jucat pe terenul de la Târgu Jiu, scorul fiind egal. Tot un egal a înregistrat echipa lui Călin Cojocaru și în etapa a doua, în deplasarea de la Slobozia, acolo unde a dat peste un adversar mai slab cotat, Unirea Slobozia, echipă ajunsă de puțin timp în eșalonul doi. 

Antrenorul Călin Cojocaru spunea că formația sa trebuie să-și îmbunătățească anumite aspecte ale jocului după prima etapă și că va da peste un adversar dificil, o echipă care s-a bătut până în ultima etapă a campionatului trecut pentru accederea în play-off.

În urma meciului de la Slobozia, ACS Viitorul Târgu Jiu a terminat jocul tot cu un rezultat de egalitate, rămânând fără victorie în acest sezon. 

Scorul a fost 1-1 după ce ialomițenii au deschis scorul în minutul 5, prin Ionuț Coadă, care a marcat în urma unui corner iar oaspeții au egalat prin reușita lui Alex Gîrbiță din minutul 79.

Astfel, ACS Viitorul rămâne fără victorie iar în etapa viitoare va da peste o altă echipă cu pretenții de promovare, Ceahlăul Piatra Neamț, formație pregătită de Cristi Pustai.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: