Mitriță și Ivan, eroii Universității în meciul de la Iași!

Oltenii au reușit să obțină o victorie clară în meciul de la Iași, scor 4-1. Meciul dintre Poli Iași și Universitatea Craiova s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a cincea din Liga 1 pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 44, prin căpitanul Alin Roman care a dus-o pe Poli Iași în avantaj la vestiare.

În partea a doua a jocului, același Alin Roman a încasat cartonașul roșu, în minutul 59, în urma unui fault asupra lui Ștefan Baiaram.

Oltenii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 66, prin lovitura de cap a lui Jovan Markovic, iar Alex Mitriță a pasat decisiv pentru Andrei Ivan, în minutul 78, și oltenii au preluat conducerea.

În minutul 90, Alex Mitriță a înscris și el și a majorat diferența în favoarea Universității Craiova. Patru minute mai târziu, Ante Roguljic și-a trecut și el numele pe tabelă și a închis astfel jocul la scorul de 4-1 pentru olteni.

Victoria Universității Craiova a fost adusă practic de cuplul format din Alexandru Mitriță și Andrei Ivan, despre care s-a vehiculat în spațiul public că nu este în cele mai bune relații. 

Fotbalistul care a evoluat la New York City, PAOK și Al-Raed l-a lansat pe nouarul oltenilor cu o pasă senzațională cu exteriorul în faza din care Andrei Ivan l-a învins fără probleme pe Ionuț Ailenei și a dus scorul la 2-1 pentru jucătorii lui Laurențiu Reghecampf.

Tot cei doi aveau să combine și la primul gol al lui Alexandru Mitriță de la revenirea în Bănie, înscris în primul minut de prelungiri. De data aceasta, Andrei Ivan l-a servit perfect, iar extrema oltenilor a marcat cu un șut plasat la colțul lung.

Cu acest assist, Alexandru Mitriță a ajuns la a treia pasă decisivă în cele cinci etape disputate, în timp ce Andrei Ivan a izbutit să marcheze al treilea gol în campionat.

Cu această victorie, gruparea din Bănie a urcat pe locul doi în Liga 1, cu 11 puncte, cu 1 punct mai puțin decât FCSB, roș-albaștrii având un joc mai puțin. 

Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: