Un titular pleacă de la Universitatea Craiova!

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a început să își stabilească  lotul de la Universitatea Craiova conform standardelor sale. Astfel, primul jucător aflat pe lista plecărilor este Mihai Căpățînă, jucător care nu e pe placul antrenorului şi îşi caută echipă în Liga 1.

Antrenorul formației din Bănie a revenit la echipa lui Mihai Rotaru după despărțirea de Neftchi Baku, luându-i locul lui Eugen Neagoe după primele două etape ale sezonului. Laurențiu Reghecampf a acceptat să îi preia pe „juveți” în formula de la acel moment, însă acum a început curățenia.

Primul pe lista fotbaliștilor pe care tehnicianul îi vrea plecați din Bănie este, potrivit ProSport, este mijlocașul Mihai Căpățînă. „Jucătorul nu ar fi pe placul noului antrenor de la Universitatea Craiova și își caută deja un angajament în Superliga, fiind de acord inclusiv cu varianta unui împrumut până la finalul sezonului în curs. Contractul său cu oltenii va expira în vara anului viitor”, a anunțat sursa citată.

Căpățână a jucat numai în două meciuri până în acest sezon, cu Dinamo și Oțelul Galați, ambele disputate înainte de sosirea lui Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 16,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: