Reghecampf a lansat transferul verii la Universitatea Craiova

Jasmin Kurtic a fost lansat oficial de olteni la meciul cu UTA de vineri seară, încheiat cu victoria cu 3-0 a gazdelor. Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a spus înaintea acestui meci că intenționează să-i acorde câteva minute la acest joc ultimului sosit la formația din Bănie, pe care l-a trimis pe teren din minutul 62.

Ultimul nou venit la Universitatea Craiova, Jasmin Kurtic, a debutat vineri seară în tricoul alb-albastru. Mijlocașul sloven s-a antrenat toată săptămâna cu echipa, iar Laurențiu Reghecampf i-a acordat aproximativ 30 de minute în meciul cu UTA, câștigat de olteni cu 3-0.

„Examenul unui jucător este meciul oficial, la antrenamente putem să observăm multe lucruri pozitive la Kurtic, precum valoarea lui, faptul că este un lider. Îl veți vedea și pe Kurtic și o să vă faceți o părere", a comentat antrenorul juveților în conferința de presă premergătoare meciului de campionat cu arădenii.

Despre slovenul recent adus la Craiova, grecii au scris că este un mijlocaș de calitate, dar e foarte fragil.

"Kurtic e un jucător cu multă experiență. Un mijlocaș de mare calitate", l-a descris Iorgos Mazias, reporterul cotidianului grecesc SportDay, pentru Gazeta Sporturilor. Mazias a adus însă în discuție și marea problemă a mijlocașului sloven: "E foarte fragil, se accidentează ușor. Acum vine după o leziune foarte gravă, una dintre cele mai grave pe care le poate suferi un sportiv: ruptura ligamentelor încrucișate la genunchi".

Kurtic nu mai jucase un meci oficial din octombrie anul trecut, când era la PAOK Salonic. Atunci, la un 0-2 cu AEK Atena, Răzvan Lucescu l-a schimbat după 66 de minute. În afara ultimilor doi ani, petrecuți în Grecia, Kurtic aduce la Craiova experiența unei vaste cariere, desfășurată aproape în totalitate în Italia. Are 289 de partide disputate în Serie A, unde a dat 29 de goluri și 16 pase decisive.

La meciul cu UTA, Kurtic a intrat în minutul 62 al partidei, la scorul de 2-0 pentru olteni.

Vizualizări: 15,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: