Gilortul Cărbunești a remizat cu Flacăra Horezu

Două echipe cu antrenori gorjeni, Gilortul Cărbunești și Flacăra Horezu, s-au duelat amical într-un meci de pregătire pentru noul sezon. Antrenorii celor două echipe, Mario Găman și Cătălin Bucă, au trimis în teren, în meciul de pregătire dintre cele două grupări, toți jucătorii avuți la dispoziție. 

Din tabăra Gilortului, Ulrich Siewe și Lucian Marina au fost integraliști, iar Leonardo Căldăraru, Leonard Gheorghe, Bogdan Oprișa și Constantin Roncea nu au fost utilizați deloc din motive medicale, a informat formația gorjeană.

Întâlnirea disputată pe Stadionul Cristinel Răducan a început într-o notă de echilibru, caracteristică ce s-a păstrat până la pauză, cu ocazii de ambele părţi, mai clare fiind cele trecute în dreptul Gilortului. „Dănăricu a șutat la încheietura barelor, Meliță a trimis de două ori pe lângă poartă, iar Habet l-a pus la încercare pe portarul vâlcean cu un șut din careu. Oaspeții au replicat de patru ori, iar la ultima fază a primei reprize șutul lui Lucian Iordache a fost deviat în propria poartă de un jucător al Gilortului și oaspeții au întrat în avantaj la cabine. În partea a doua, oaspeții au mai beneficiat de trei ocazii de gol, în vreme ce elevii lui Mario Găman au pus în pericol poarta vizitatorilor de șase ori. Dănăricu a ratat de 3 ori, la una dintre faze apărătorii Flacărei respingând balonul de pe linia porții. Colcigeanu, de două ori, și Avrămescu puteau înscrie și ei pentru Gilortul. Egalitatea pe tabelă a fost restabilită de Alexandru Avrămescu care a înscris cu un șut de la 30 m la rădăcina barei din dreapta porții oaspete”, se arată în cronica acestui amical. 

Gilortul va disputa sâmbătă, de la ora 10:30, pe Stadionul Cristinel Răducan, ultimul joc de pregătire din presezon. Adversară îi va fi formația mehedințeană Viitorul Șimian.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: