CSM Târgu Jiu, meci bun de pregătire cu CSM Deva

CSM Târgu Jiu a câștigat prima partidă din ”dubla” de pregătire cu CSM Deva. Echipa pregătită de Liviu Andrieș s-a impus cu scorul de 31-26, la pauză conducând cu 17-15. 

Meciul cu Deva a început într-o notă de echilibru, cu un ușor plus pentru echipa oaspete, care a și deschis scorul, dar CSM Târgu Jiu a egalat imediat.

În acest prim meci din dubla cu echipa din Deva, antrenorul Liviu Andrieș a rulat tot lotul avut la dispoziție. A lipsit la acest amical doar Florența Ilie, accidentată la gleznă la unul dintre antrenamente. Staff-ul tehnic speră ca extrema să se refacă până la meciurile din SuperCupa României. În continuare lipsește și Ira Zinatullina, care este în perioada de refacere, după o accidentare. 

Lotul folosit de CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ştefania Chiriţă 1g, Oana Maria Bucă, Alexandra Maria Gavrilă 5g, Angela Puşcaş 2g, Aura Teodora Popescu 6g, Andreea Mihart 3g, Simone Bohme 5g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 2g, Sabrina Lazea, Ana Cătălina Ciolan 1g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: