Șase goluri în amicalul dintre Gilortul și Viitorul 

Gilortul Cărbunești a disputat în acest weekend ultimul meci de pregătire înainte de startul sezonului 2023-2024 al Ligii 3. Pe Stadionul Cristinel Răducan, adversară i-a fost colega de serie Viitorul Șimian, rezultatul final fiind unul de egalitate, scor 3-3.

Formația pregătită de Alex Stoica a demonstrat că nu întâmplător s-a calificat în play-off-ul Cupei României, severinenii trecând de o formație de Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu.

„Gilortul a deschis scorul în minutul 23, prin Ionuț Gîlcescu, dar patru minute mai târziu s-a văzut egalată prin reușita lui Fabio Trip. Elevii lui Mario Găman au replicat aproape instantaneu când  Alexandru Avrămescu l-a surprins pe portarul Viitorului cu o execuție rapidă din lovitură liberă”, se arată în cronica primei reprize prezentate de cei de la Gilortul.

După pauză ambii tehnicieni au apelat la soluțiile avute pe bancă iar echipa lui Mario Găman a încheiat partida cu șapte juniori în teren după cum au mai informat gazdele: „Gilortul s-a distanțat la două goluri pe tabelă după un număr personal al lui Bogdan Dănăricu. Alin Alfiri a readus speranța în tabăra mehedințeană cu 12 minute înainte de fluierul final. Viitorul s-a salvat de la înfrângere în ultimul minut de joc. Golul lui Robert Eshun a parafat o remiză spectaculoasă, 3-3”.

Pentru Gilortul nu au evoluat Constantin Roncea și Leonard Gheorghe. Roncea va reveni la pregătire începând de luni, iar Gheorghe trebuie să mai aștepte 10 zile până va relua antrenamentele. Săptămâna viitoare conducerea Gilortului încearcă să rezolve transferul a doi juniori.

Vineri, 25 august, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, Gilortul va juca în prima etapă a seriei 7 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: