Mihai Rotaru a dat lovitura cu ultimul transfer

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, consideră că a dat lovitura cu ultimul transfer făcut la formația din Bănie. Universitatea Craiova l-a adus la Universitatea Craiova pe Jasmin Kurtic iar patronul este deja încântat de fotbalistul trecut pe la Fiorentina și Parma.

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu UTA Arad, scor 3-0, meci în care Jasmin  Kurtic a intrat în minutul 62 în locul lui Jovan Martic.  Mihai Rotaru l-a lăudat pe fotbalistul care a fost coechipier cu Alexandru Mitriță la PAOK numindu-l cel mai bun mijlocaș central box-to-box din România.

„Feedback-ul din partea antrenorului este unul foarte bun. Ne așteptăm să debuteze cu UTA Arad. El este un jucător special. Sfert de finală Europa League cu PAOK, jucătorul cu care Răzvan Lucescu începea echipa.

 La Fiorentina și Parma a făcut sezoane excepționale, la Atalanta a jucat foarte bine și la Torino. Vorbim despre 300 de meciuri în Serie A și sfertul de finală cu PAOK. Deci este un jucător special, pentru că altfel nu ai cum să faci așa ceva.

El a fost un lider în vestiar pe oriunde a fost și erau vestiare cu nume grele. Dacă totul este ok, va fi cel mai bun mijlocaș central box-to-box din România”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Jasmin Kurtic a ajuns la Universitatea Craiova în august 2023 și a semnat un contract valabil până în iunie 2024 cu formația din Bănie.

Înainte să ajungă la Universitatea Craiova, Jasmin Kurtic a jucat la Parma, PAOK, SPAL, Atalanta, Sassuolo, Fiorentina, US Palermo, Verese, ND Gorica și Bela Krajina.

Cele mai multe meciuri le-a adunat în tricoul lui Atalanta BC, respectv 92, în timp ce pentru Parma a evoluat în 57 de partide, iar pentru Fiorentina în 28.

Vizualizări: 21,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: