Învinși acasă de o nou-promovată!

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost învinsă acasă de nou-promovata Ceahlăul Piatra Neamț. Echipa pregătită de Călin Cojocaru a pierdut, scor 0-2, la Târgu Jiu, cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

După 0-0 cu Campionii FC Argeş şi 1-1 cu Unirea Slobozia, ACS Viitorul a suferit, sâmbătă, prima înfrângere din campionat în actualul sezon de Liga 2, scor 0-2, la Târgu Jiu, cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Echipa gazdă venea după eșecul de miercuri, de la Drobeta Turnu Severin, scor 0-1 cu Viitorul Şimian, în Turul 3 al Cupei României. Rezultatul acelui meci a fost un prim semn al jocului modest practicat încă din prima repriză a partidei cu nou-promovata din Moldova, în etapa a 3-a a Ligii 2.

Cristian Jalbă, în minutul 29, după o lovitură cu capul din 6 metri, şi Marius Savu, în minutul 42, cu un șut plasat din 8 metri, au marcat pentru cea de-a doua victorie în Liga 2, chiar consecutivă, pentru Ceahlăul! Nemțenii sunt pe val în acest moment, după ce în prima etapă a Ligii 2 începuseră cu un eșec cu Corvinul. Au urmat apoi patru victorii consecutive, două în Cupa României, cu foști adversari din Liga 3, și două în campionat, cu Reșița (4-0) și ACS Viitorul (2-0).

Cristian Pusta a concluzionat după meci bine realitatea din teren de la jocul dintre ACS Viitorul și Ceahlăul. ”Cred că am controlat meciul, împotriva unei echipe care primise un singur gol! După 2-0 am conservat rezultatul și am bifat a doua victorie! Marcăm, dar păcat de înfrângerea de la Hunedoara, din prima etapă”, a spus Pustai după meciul de la Târgu Jiu

Cu 2 puncte acumulate în trei jocuri, ACS Viitorul ocupă locul 17 în clasamentul Ligii 2, dar mai poate pica. În schimb, Ceahlăul, cu 6 puncte, este, momentan, pe locul 4.

Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: