Vulturii Fărcășești a prezentat trofeele ultimului sezon

Câștigătoarea Supercupei Gorjului în sezonul recent încheiat, Vulturii Fărcășești, a prezentat suporterilor roadele sezonului 2022/2023. Echipa din Fărcășești a câștigat cupa județeană, Supercupa Gorjului și a fost și vicecampioană în ultimul sezon din Liga 4.

„Cupa României, faza județeană, SuperCupa României, faza județeană și Vicecampionii Ligii a IV-a, Gorj”, sunt trofeele din vitrina clubului din Fărcășești, prezentate recent de echipa de Liga 4 care a avut cel mai bun sezon în 2022 - 2023. „Așteptăm cu nerăbdare noul sezon! Un sezon în care ne dorim mai mult, un sezon în care vom fi și mai puternici!”, anunță oficial cei de la clubul Vulturii Fărcășești, care în acest weekend au debutat practic în noul sezon cu meciul din Supercupa Gorjului care s-a disputat pe stadionul Tineretului din Rovinari și unde echipa gorjeană și-a mai adjudecat încă un trofeu. „În fața a peste 300 de spectatori, echipa noastră a intrat bine în joc, reușind să controleze jocul de la un cap la celălalt. Cu câteva ocazii bune de joc în prima repriză, cu nenumărate faze fixe, tabela la pauză nu s-a schimbat. ...La final, din nou, scorul a fost tot 0-0. Într-un final am reușit să ne impunem la penalty-uri, băieții noștri executând ca la carte toate cele 5 lovituri de la 11 metri”, au mai scris cei de la Vulturii în cronica acestui meci care le-a adus ultimul, dar și cel mai important trofeu. 

Acum echipa din Fărcășești spune că se va focusa pe campionat, unde va înfrunta echipa satelit a celor de la Gilortul Târgu Cărbunești, în prima etapă din Liga 4.

Galerie foto


Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: