Vulturii Fărcășești, activitate intensă la toate echipele clubului!

Unul dintre cele mai active cluburi la nivel de județ pere să fie, înainte de debutul noului sezon, Vulturii Fărcășești. Cel puțin la nivel de informare a suporterilor, Vulturii este echipa campioană din județ în mediul online.

Pagina oficială de facebook a clubului prezintă frecvent informații legate de activitatea echipei de seniori, una destul de intensă pe perioada de vară, dar și a celorlalte echipe recent înființate. Este vorba de echipa satelit, Vulturii II, care va activa în Liga 5, dar și de echipa de juniori recent înființată și la care se primesc încă înscrieri. 

În timp ce Vulturii Fărcășești, echipa de seniori care va juca în Liga 4, a jucat deja în această vară în Cupa României dar și în Supercupa Gorjului, celelalte două echipe sunt la nivel de meciuri amicale pentru a pregăti noul sezon. 

Vulturii Fărcășești a prezentat în aceste zile și un nou transfer la echipa de seniori, cel al lui Ionuț Gruia, care revine la fosta sa echipă: „Bine ai revenit, Ionuț! Gruia Ionuț s-a întors la echipa noastră, iar în acest sezon ne putem baza pe el!”.

Echipa satelit, Vulturii II, a susținut un meci amical în weekend, cu Pandurii Padeș, pierzând partida de pregătire, scor 3-5.

Și echipa de juniori a celor de la Vulturii Fărcășești se pregătește pentru noul sezon, iar clubul anunță pe pagina oficială că juniorii doritori să se înscrie se pot prezenta la stadionul din Fărcășești, la orele de antrenamente ale echipei, în fiecare după-amiază, la ora 18:30.

Galerie foto


Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: