Flavius Stoican, prezentat oficial la noua sa echipă din Liga 2!

Flavius Stoican a revenit pe banca unei echipe pe care a mai antrenat-o, de această dată însă în Liga 2. CSM Reșița și-a prezentat oficial noul antrenor principal.

În conferință de presă în care s-au aflat și primarul Ioan Popa, un nou sponsor, Gheorghe Filipescu, președintele clubului, Cristian Bobar, și consilierul președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Zaharia Rădoi, în condițiile în care conducătorul județului era în concediu, s-a vorbit despre instalarea lui Stoican și despărțirea de Călin Cheregi, după cum informează liga2.ro.

Flavius Stoican a revenit la echipa Reșiței după o pauză de 12 ani, enumerând trei motive pentru care a acceptat oferta trupei din Valea Domanului.

Stoican a precizat că i s-a garantat faptul că va fi lăsat să-și facă meseria, să antreneze, și să nu aibă parte de presiune. ”Am vorbit cu Cristi Bobar și m-a asigurat de acest lucru”, a spus Stoican citat de liga2.ro.

”Mulțumesc pentru prezentare, domn’ primar, mulțumesc oamenilor care au avut și au încredere în potențialul meu, pentru că este important și pentru mine ca atunci când vin la un club să simt că oamenii sunt aproape de mine și de echipă. Am venit cu inima deschisă, cu încredere și cu dorința de a începe munca. Nu o să fie ușor, dar nici nu mă dau deoparte, chiar dacă este o echipă care nu a început campionatul așa cum era preconizat. Dar, una peste alta, am venit încrezător că pot face lucruri frumoase aici, alături de acești băieți. Mai mult decât atât, ceea ce am văzut și în această zi chiar îmi dă încredere, pentru că greu la o echipă din România mai vin oameni din punct de vedere financiar potenți, care ajută aceste cluburi.

Au fost câteva motive care m-au determinat să iau această decizie. Unul dintre motive a fost că acum ceva timp, eu am declarat, după o experiență la un club din Liga 1, că aș vrea să merg undeva, la un club de fotbal, în care managerul manageriază, galeria cântă și susține echipa, antrenorul antrenează. Am vorbit cu Cristi Bobar și m-a asigurat de acest lucru și a fost un motiv important pentru decizia mea.

Un alt motiv pentru care eu am zis da, a fost faptul că atunci când am venit la un meci de fotbal în care echipa locală i-a învins pe cei de la Dumbrăvița, am văzut un potențial la acești băieți, o dorință de afirmare, am văzut, într-adevăr, o echipă. Chiar dacă au fost momente mai delicate, dificile, ei au revenit și greu o echipă românească, după ce este condusă, mai revine. Lucrurile astea le-am văzut la meciul de sâmbătă. A fost, poate, cireașa de pe tort, când eu, având o discuție cu domn’ primar și domnul președinte Cristi Bobar, pe care îl cunosc și îl apreciez foarte tare, gândul meu a fost să vin la această echipă”, a transmis Flavius Stoican.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: