Prima verificare pentru baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu vor juca, vineri, 25 august, de la ora 17.00, primul meci de pregătire din presezon. Echipa pregătită de Kresimir Basic va juca în compania ardelenilor de la CSU Sibiu. 

Într-o nouă formulă, CSM Târgu Jiu va deschide, vineri după-amiază, seria meciurilor de verificare în vederea pregătirii noului sezon baschetbalistic din România. 

Acesta va fi primul meci amical din perioada de vară susținut de baschetbaliștii de la CSM. ”Este primul meci de verificare. Vom vedea la ce nivel suntem după perioada de pregătire. Vom analiza și vom vedea ce trebuie să îmbunătățim la echipă”, a declarat antrenorul Kresimir Basic, care a prefațat astfel primul meci din presezon al grupării gorjene.

La Târgu Jiu vine una dintre echipele puternice din Liga Națională, CSU Sibiu. 

După trei săptămâni de pregătire, întâlnirea cu ardelenii este un bun prilej, atât pentru suporterii gorjeni, cât și pentru antrenorul croat al grupării gorjene, Kresimir Basic, de a vedea la lucru noua echipă construită în această vară la Târgu Jiu. Din păcate, accidentarea lui Dani Mâinea, care avea un rol reprezentativ în rotația jucătorilor români în acest sezon, a dat peste cap planurile staff-ului de la CSM Târgu Jiu. Kresimir Basic trebuie să refacă din mers planul tactic din acest punct de vedere, iar meciul cu Sibiul este o bună oportunitate pentru a testa noi formule de joc. Antrenorul croat crede că CSM Târgu Jiu are un lot mai puternic față de stagiunea precedentă. 

Lot CSM Târgu Jiu: Camil Berculescu, Alexandru Berca, Noam Weinberg, Andrei Bărăgan, Flavius Toropu, Alexandru Mitu, Octavian Popa Calotă, Ștefan Daniel Mâinea, Adrian Vaida, Ethan Wright, Arsenije Vuckovik, Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Malik Jason Hubard, Robert Marian Paliciuc, Ștefan Daniel Mâinea(accidentat-indisponibil).

Staff: Kresimir Basic(antrenor principal), Alexandru Gliga(antrenor secund), Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic), Claudiu Alionescu – director tehnic. 

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: