Vulturii Fărcășești au nevoie de teren pentru Liga 3

Formația gorjeană Vulturii Fărcășești va juca în sezonul 2024/ 2025 în premieră în Liga 3. Se pare însă că terenul de la Fărcășești e greu de omologat pentru meciuri de Liga 3 și ar mai avea nevoie de îmbunătățiri.

Echipa campioană din acest sezon în Liga 4 Gorj a trecut, cu scorul general de 8-3, de campioana județeană de la Mehedinți, Viitorul Severin.

Ecuația promovării fusese rezolvată încă din meciul-tur, pe care gorjenii l-au câștigat cu 5-1 în deplasare, astfel că în returul de pe teren propriu nu se mai punea decât problema rezultatului final. Meciul retur s-a încheiat cu scorul de 3-2 și echipa comunei Fărcășești începe deja să-ți facă planurile pentru Liga a 3-a. 

În primul rând va trebui să-și găsească un nou antrenor, pentru că actualul tehnician, Constantin Andriucă, a anunțat că nu va continua în Liga 3. Gorjenii mai trebuie  să aducă și câteva îmbunătățiri propriului stadion, în vederea omologării pentru eșalonul al treilea. 

În caz contrar, cel puțin o perioadă, până la omologarea terenului, Vulturii ar putea juca la Rovinari, oraș aflat la 11 km distanță de Fărcășești și unde au mai jucat cu alte ocazii.

Vizualizări: 1,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: