Vîlceanu și Cîțu au depus un proiect de scădere cu 5% a contribuțiilor

Deputatul PNL Gorj,  Dan Vîlceanu,  a anunțat că a depus, împreună cu fostul premier Florin Cîțu și deputatul Gheorghe Pecingină,  un proiect de lege privind scăderea cu 5% a contribuțiilor de asigurări sociale și plafonarea bazei de calcul a contribuțiilor pentru sănătate la 3 salarii minime brute. 

"În această perioadă, conducerea PNL a anunțat printr-un comunicat de presă că susține reducerea taxării muncii. Asta înseamnă că parlamentarii PNL nu vor mai fi forțați să voteze împotriva acestei inițiative, așa cum s-a întâmplat la amendamentul inițiat de Florin Cîțu sau la amendamentul privind renunțarea la supraimpozitarea muncii part-time. 

PSD a anunțat, de asemenea, prin Marcel Ciolacu, faptul că susține reducerea taxării muncii. Este momentul să ne dovedească domnul Ciolacu dacă a mai spus încă o minciună sau de data asta i-a scăpat ca prin minune și un adevăr", a transmis acesta. 

"Trebuie să înțeleagă și PSD că oamenii nu vor pomenile lor electorale, vor doar să fie tratați corect de către stat și să nu mai fie jupuiți cei care muncesc, pentru a primi alții pomeni electorale sau pensii speciale", a adăugat Vîlceanu. 

Vizualizări: 1,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: