Ion Ciocea s-a răzgândit: revine în PSD și va candida împotriva fiului său

Alegerile locale din 2024 vor fi fără precedent în comuna Bustuchin din județul Gorj! Pentru funcția de primar vor intra în cursă atât actualul edil, Ion Ciocea, care a anunțat că se va întoarce în PSD Gorj, cât și fiul său, care va candida din partea AUR.

Unul dintre cei mai longevivi primari social-democrați, Ion Ciocea, a părăsit organizația în urma unor conflicte cu vechea conducere, iar la alegerile trecute a obținut funcția de edil pe listele Pro România. Acum, Ciocea anunță că se va întoarce în Partidul Social Democrat. 

"Da! Voi candida din partea PSD la următoarele alegeri pentru că intensele comunității sunt mai presus decât interesul meu personal. (...) Nu mă voi lupta cu fiul meu, în alegerile din 2024. Noi candidam, nu ne luptăm! (...) Oamenii să aleagă!", a afirmat primarul Ion Ciocea, la Radio Infinit. 

Aflați într-un moment în care se poartă discuții despre candidații la viitoarele alegeri locale, revenirea lui Ion Ciocea în Partidul Social Democrat este privită cu ochi buni de liderii organizației. 

"Ce s-a întâmplat atunci, ține de vechea conducerea și nu aș vrea să comentez. Am avut, tot timpul, o relație corectă. Domnul Ciocea va fi alaturi de PDS", a afirmat președintele PSD Gorj, Mihai Weber, la același post de radio.

Vizualizări: 4,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: