Victorie importantă în lupta pentru promovare a handbalistelor

CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Liga Florilor. Handbalistele de la Târgu Jiu au trecut de CNE Râmnicu Vâlcea, scor 24-22, după ce la pauză scorul a fost egal, 11-11.

Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a ajuns la cea de-a 12-a victorie consecutivă în această ediţie de campionat şi este lider al Seriei B. Iulia Andrei a înscris de 8 ori în poarta vâlcencelor şi a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană. Astfel, CSM Târgu Jiu a mai făcut un pas important în drumul către Liga Florilor după succesul repurtat, în deplasare, pe terenul echipei CNE Râmnicu Vâlcea, deşi meciul nu a fost unul uşor, scorul la pauză fiind egal, 11-11.

Scorul final a fost 24-22 pentru echipa din Târgu Jiu, care are acum 12 victorii consecutive şi îşi consolidează poziţia de lider în Seria B a Diviziei A.

Iulia Andrei a reuşit să înscrie 8 goluri în poarta gazdelor din Râmnicu Vâlcea şi a contribuit decisiv la victoria echipei din Târgu Jiu. Ultimul gol marcat de Iulia Andrei a fost şi golul cu numărul 400 marcat de CSM Târgu Jiu în acest campionat.

Etapa viitoare, pe data de 20 martie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu ultima clasată, CS Handbal Club Harghita.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: