Victorie de moral pentru jucătorii lui Claudiu Alionescu

Echipa locală de baschet a reuşit o victorie după opt meciuri fără succes şi revine pe propriul teren în week-end, pentru meciul cu Rapid. Antrenorul Claudiu Alionescu consideră că victoria de la Galaţi a fost una de moral pentru echipa sa care a depăşit astfel un adversar cu aceeaşi linie de clasament.

CSM Târgu Jiu s-a impus în meciul disputat etapa trecută la Galaţi şi vine cu un moral bun la meciul cu Rapid, programat sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Gorjenii au câştigat meciul cu formaţia condusă de Florin Nini, scorul final fiind 72-77, pe sferturi 14-16, 16-25, 20-22, 20-16.

Antrenorul Claudiu Alionescu şi-a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat partida şi pentru rezultatul obţinut de elevii săi la Galaţi, considerând că a fost o victorie importantă pentru moralul echipei sale.

„A venit şi prima victorie din acest retur şi una destul de importantă. În primul rând pentru moral şi în al doilea rând pentru că am întâlnit un adverar cu aceeaşi linie de clasament ca şi noi. Aşa cum ne-am aşteptat a fost nu meci foarte fizic. Am aplicat foarte bine planul tactic împotriva apărării lor, cu capcană, iar drept dovada sunt cele 16 assituri, un record pozitiv pentru noi. În acelaşi timp am spus de la început că mingile pierdute ne vor costa, ceea ce s-a şi întâmplat. Am creat o diferenţă ceea ce părea confortabilă, dar câteva mingi pierdute uşor am adus meciul la un final tensionat. Una peste alta ne bucurăm astăzi de victorie, iar de luni ne întoarcem la treabă pentru următorul meci. Vreau să-i felicit pe jucători pentru victorie şi modul în care au tratat acest meci”, a spus antrenorul principal al CSM Târgu Jiu despre această primă victorie din retur.

Americanul Kendarrius Hamilton a fost cel mai bun marcator al echipei gorjene, cu 20 de puncte iar Porter Troupe a încheiat meciul cu 15 puncte marcate, 3 recuperări şi 2 pase decisive, în timp ce Brandon Sly a avut 14 puncte, 6 recuperări şi două pase decisive.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: