Debut cu stângul pentru Alex Stoica pe banca Gilortului Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a reuşit să debuteze cu o victorie în noul an. Meciul cu Jiul Petroșani, primul al noului antrenor Alex Stoica pe banca formaţiei gorjene, s-a încheiat cu scorul de 0-1.

După un joc fragmentat, cu puține realizări tehnice, echipa gazdă a cedat la limită în fața Jiului Petroșani, scor 0-1, rezultat care, coroborat cu victoria echipei satelit a celor de la ACS Viitorului Târgu Jiu 2 pe terenul Progresului Ezeriș, coboară echipa din Cărbuneşti pe penultimul loc în clasament. Totuşi gorjenii consideră că ar fi meritat un rezultat de egalitate după aspectul jocului. „Ținând cont de ocaziile avute, un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Gilortul a irosit trei ocazii mari de joc ratate de Gîlcescu de două ori Cuțitoiu. Unicul gol al partidei a fost reușit de Chirițoiu, care a trimis lângă bara din stânga lui Constantinescu după o respingere greșită a defensivei noastre”, au precizat gazdele în cronica acestui joc la care au criticat prestaţia brigăzii de arbitri: „În schimb, dacă brigada de arbitri ar fi aplicat regulamentul în litera acestuia, probabil rezultatul partidei ar fi fost favorabil Gilortului. Cocină l-a lovit cu cotul în față pe Dogaru provocându-i sângerare, dar centralul Pascu a arătat acestuia doar galben. Șapte minute mai târziu Cocină a comis un al fault dur asupra unui jucător al Gilortului, însă centralul l-a avertizat doar verbal. Intuind pericolul iminent al eliminării, Aurel Moldovan l-a schimbat pe Cocină în minutul 33. La faza premergătoare golului, Cuțitoiu a fost deposedat prin fault de către un adversar, gest nesancționat de central, În fine, în minutul 72, Bădărău, care primise galben la o fază anterioară, îl faultează din spate pe Avramescu sub ochii asistentului Prodan, fără ca acesta să aibă vreo reacție”.

Etapa viitoare Gilortul Cărbuneşti se va deplasa în fieful liderului, CSM Reșița, într-un joc contând pentru etapa a 17-a a campionatului Ligi 3.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: