Pandurii e cu un pas în play-off, dar mai are nevoie de puncte

Pandurii Târgu Jiu era deja calificată matematic în play-off dacă reuşea o victorie în meciul cu Viitorul Şimian. Gorjenii trebuie să aştepte acum meciul din etapa viitoare pentru a fi siguri că pot lupta pentru promovarea în Liga 2 în acest sezon.

Jocul din prima etapă programată în acest an a adus câteva sute de spectatori în tribunele Stadionului Municipal. Aceştia, şi o parte a galeriei au creat o atmosferă specifică unui meci disputat acasă, fapt ce l-a făcut pe antrenorul Mario Găman să le mulţumească celor care au fost alături de Pandurii, chiar dac şi-ar fi dorit să le mulţumească cu o victorie.

„Îmi doream nespus să câştigăm pentru că a venit foarte multă lume, foarte mulţi suporteri şi vrem să le mulţumim pe această cale. Nu am ce să le reproşez, ne-au susţinut ca pe timpuri, am simţit cu adevărat că avem al 12-lea jucător lângă noi”, a spus Găman după meci fiind convins că echipa sa nu poate să mai rateze calificarea în play-off: „Suntem cu un pas în play-off şi acolo trebuie să ne demonstrăm valoarea. Când nu eşti concentrat şi nu trăieşti fiecare moment al jocului la aceeaşi intensitate poţi să ai probleme iar o echipă cu pretenţii nu trebuie să facă cadouri”.

Jocul cu Viitorul Şimian s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce jucătorii săi au făcut efectiv cadouri oaspeţilor, printre acestea fiind şi golul din care s-a deschis scorul, un autogol cu care a fost creditat portarul Iovicin. Dubla lui Bebeto Lupuleţ nu a fost însă suficientă pentru o victorie pentru că oaspeţii au mai speculat o greşeală de apărare şi au mai înscris după ce Pandurii a egalat.

Pentru a fi siguri că următorul pas în play-off va fi făcut, cei de la Pandurii nu au voie să piardă în meciul din următoarea etapă, programat vineri, la Petroşani. 

Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: