Găman dă vina pe greşeli individuale pentru semieşecul cu Şimian

Pandurii Târgu Jiu nu a avut un meci uşor la debutul în meciurile oficiale din noul an. Chiar dacă avea în faţă o nou-promovată, echipa lui Mario Găman a dezamăgit la start şi a reuşit doar un egal, tehnicianul constatând după meci că s-au făcut numeroase greşeli individuale.

Adversarul celor de la Pandurii din prima etapă nu a mai fost acelaşi din tur, pentru că severinenii s-au întărit în pauza de iarnă, gorjenii neavând această posibilitate pentru că au transferurile blocate.

În plus, lotul lui Mario Găman a fost afectat de accidentări, o parte dintre jucătorii care au avut probleme medicale în ultimele săptămâni fiind totuşi trimişi pe teren în repriza a doua.

Schimbările s-au dovedit inspirate pentru că de la 0-1, scorul a ajuns la 2-2, şi ar fi putut să se încheie cu victoria gazdelor dacă nu s-ar fi ratat atât de mult, dar la fel de bine şi oaspeţii se puteau impune pe final de meci după o greşeală a apărării gorjenilor.

“S-a întâmplat exact ceea ce nu îmi doream înainte de joc, greşeli individuale. Ştiam că în momentul în care recuperează mingea au 3-4 jucători cu experienţă, care pe contraatac sunt foarte periculoşi. Am făcut o primă repriză bună, cu ocazii, situaţii de gol, dar le-am făcut cadou un autogol”, a explicat antrenorul Găman după meci scorul arătat de tabelă la pauză, după ce portarul Iovicin şi-a scăpat mingea în poartă, greşelile continuând şi în partea secundă: „A urmat o repriză a doua, din punctul meu de vedere, aproape de perfecţiune. Au intrat Pleaşcă şi Mensah şi au demonstrat că sunt doi jucători de mare valoare. Am avut de toate: situaţii, ocazii, dar, un alt cadou făcut adversarului în minutul 90, putea să ne coste şi să pierdem partida”.

Pandurii păstrează poziţia a treia din clasamentul Seriei a 7-a după acest meci şi, etapa viitoare ar putea să fie calificată deja în play-off, în funcţie de rezultatul jocului de la Petroşani.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: