ACS Viitorul Târgu Jiu a avut nevoie de penalty în meciul cu Şelimbăr

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit o primă victorie în 2022 abia în cel de-al treilea meci al anului, impunându-se cu scorul de 1-0 în meciul cu CS Comunal Şelimbăr. Echipa lui Eugen Trică a avut nevoie de un penalty pe final de meci pentru a se impune în faţa nou-promovatei din Liga 2.

După un egal, scor 0-0 cu Ripensia, și un eşec, scor 0-1 cu Unirea Dej, ACS Viitorul Târgu Jiu a obținut prima victorie din 2022, în chiar ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 2.

În runda a 19-a, echipa antrenată de Eugen Trică a dispus, sâmbătă, la limită, scor 1-0, pe propriul teren, de CS Comunal Șelimbăr, prin golul izbutit, din penalty, de Ciprian Rus, în minutul 86.

Lovitura de pedeapsă a fost scoasă de Paul Mitrică după ce, anterior, arbitrul îi refuzase o lovitură de la 11 metri lui Mubele de la Şelimbăr, în minutul 83, acesta primind și cartonaș galben pentru simulare.

Per ansamblu, sibienii au avut mai mult iniţiativa şi au dominat jocul ratând foarte multe faze de poartă, după ce portarul Eftimie s-a opus în numeroase rânduri deschiderii scorului de către oaspeţi. Mitrică a avut cea mai mare ocazie în minutul 58, când a lovit bara, de la 25 de metri, din lovitură liberă.

Antrenorul Eugen Trică a folosit următoarea echipă în meciul cu CS Comunal Șelimbăr: Eftimie – Dănescu, Băican, Sveicauskas, Copaci – Core (Mitrică 46), Felipe Acosta, Vulpe, Al. Dulca – Dodoi, Cip. Rus (Misarăș 87′). Rezerve: Geantă – Ciul, Godja, Stoenac, Vespe, G. Tudoran, Brînzan.

 ACS Viitorul Târgu Jiu își află luni programul următoarelor șase meciuri din acest sezon, din play-out, în urma tragerii la sorți pe care o va face FRF.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: