Kendarrius Hamilton, cel mai bun jucător al CSM Târgu Jiu

Kendarrius Hamilton este jucătorul care a evoluat cel mai bine în meciul câştigat de CSM Târgu Jiu la Galaţi. Acesta a a înscris 20 de puncte contra fostei sale echipe şi a contribuit decisiv la victoria echipei sale, prima după opt etape de secetă.

CSM Târgu Jiu s-a impus sâmbătă  pe terenul echipei din Galaţi, scor 77-72. Pentru gruparea gorjeană a fost cea de a şasea victorie din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Unul dintre artizanii succesului de la Galaţi a fost Kendarrius Hamilton, fostul jucător al echipei din Galaţi.

Hamilton a revenit cu această ocazie în Sala Dunărea din Galaţi, dar de acestă dată ca adversar al echipei gălăţene, acolo unde a avut primul contact cu baschetul din România. Hamilton a înscris 20 de puncte contra fostei sale echipe şi a contribuit decisiv la victoria CSM Târgu Jiu pe terenul Galaţiului.

La finalul meciului acesta s-a bucurat de victorie dar şi de reîntâlnirea cu fosta echipă. „Mă bucur că am reuşit să câştigăm. A fost o experienţă plăcută să ma întorc la Galaţi, pentru că aici a fost prima mea experienţă, primul meu contact cu baschetul din România. M-am bucurat de reîntâlnirea cu coach Nini, dar şi să câştigăm împotriva lui a fost un sentiment plăcut”, a declarat jucătorul pentru site-ul CSM, declarându-se optimist în privinţa viitoarelor rezultate: „A fost un meci foarte competitiv, în care am intrat cu mentalitatea potrivită. Un meci foarte intens, cu momente bune şi cu momente mai puţin bune, dar până la urmă important este că am câştigat. Este cu siguranţă un imbold pentru meciurile ce urmează. Este un sentiment plăcut să câştigăm şi sperăm ca în meciurile următoarele să ne luptăm şi mai mult să obţinem rezultate pozitive”.

Baschetbalistul american a fost cel mai bun jucător al echipei gorjene, cu 20 de puncte marcate, 5 recuperări şi +14 index de eficienţă, în cele aproape 32 de minute petrecute pe parchet.

Galerie foto


Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: