Un gorjean în staff-ul naţionalei de futsal a României

Prima reprezentativă de futsal a României se va reuni joi, 11 noiembrie, la București pentru un stagiu de pregătire de o săptămână. Acest stagiu se va încheia cu o „dublă” de verificare în compania Georgiei, în deplasare.

Naționala de futsal a României se va pregăti la București până duminică, atunci când este programată plecarea spre Georgia. Meciurile Georgia – România se vor juca marți – 16 noiembrie și miercuri – 17 noiembrie, a informat frf.ro

Din staff-ul echipei naţionale de futsal face parte şi un gorjean, preparatorul fizic Emanuel Gugu. Fost fotbalist la juniorii clubului Pandurii, Emi Gugu a urmat apoi cursuri pentru preparatori fizici şi a ales să lucreze în acest domeniu, începând activitatea la Gilortul Cărbuneşti. Sezonul trecut acesta a făcut parte din staff-ul celor de la Oţelul Galaţi, ca preparator fizic iar acum se află în staff-ul naţionalei de futsal. Emanuel Gugu este unul dintre tripleţii fostului mare fotbalist Dorian Gugu, fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu, în prezent la CSM Deva.

Aceasta va fi cea de-a doua acțiune a naționalei de futsal a României cu Endre Kacso ca selecționer. Prima a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, la Bistrița, acțiune finalizată tot cu două meciuri de verificare, împotriva Ucrainei, când cele două reprezentative și-au împărțit victoriile

Lotul convocat de Endre Kacso:

Portari: Andrei Grigoraș (FK Odorheiu Secuiesc), Teodor Lungu (CFR Timișoara), Gică Dospinescu (Luceafărul Buzău)

Jucători de câmp: Kusmodi Tamas (Autobergamo Deva), Kedei Barna, Bálint Andor, Balázsi Attila (toți trei de la FK Odorheiu Secuiesc), Paulo Ferreira (Clube Recreativo de Candoso – Portugalia), Felipe Oliveira (Jaén/Spania), Iszlai Richard (Autobergamo Deva), László Szőcs (Nyírgyulaj Futsal/Ungaria), Mánya Szabolcs, Hadnagy István (ambii de la SG Kecskemét Futsal/Ungaria), Vlăduț Dudău (Sportul Ciorăști), George Lepădatu (ASD Active Network/Italia)

Staff tehnic:

Endre Kacso – antrenor principal

Mánya Szabolcs – antrenor secund și jucător

Mihai Tătar – antrenor cu portarii

Vasko Karabolevski – medic

Emanuel Gugu – preparator fizic

Nicola Koposcsuch – masor

Galerie foto



Vizualizări: 1,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: