Două victorii la Timişoara pentru baschetbaliste

Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de la Timişoara cu două victorii şi o înfrângere. Turneul 2 din Seria C a Campionatului Naţional rezervat junioarelor U18  s-a desfăşurat în Sala „Constantin Jude” din Timişoara.

CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci contra echipei Poli Timişoara, scor 32-47, meci în care a avut şi momente foarte bune. A urmat apoi un meci dominat clar de elevele antrenorului Toma Popescu, în care  CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în faţa celor de la CSS Gloria Arad, scor 64-39.

Ultima partidă, cea cu CSS Bega, a fost una extrem de echilibrată, decisă în ultima secundă a meciului, scor 43-42. „În primul meci cu echipa gazdă a turneului, Poli Timişoara, am început bine meciul şi am avut 7-0 după primele 5 minute. Din păcate nu am putut menține ritmul și am cedat partida, scor 47-32. Ziua a doua a fost însă una excelentă. În primul meci, cel cu Gloria Arad, fetele s-au mobilizat mult mai bine și echipa noastră s-a impus fără probleme, 64-39. În meciul trei, cel cu CSS Bega Timișoara, presiunea a fost foarte mare şi prin prisma faptului ca noi câștigasem meciul cu Bega de la primul turneu. Jocul a fost extrem de echilibrat pe tot parcursul partidei, iar totul s-a decis în ultima secundă, după o aruncare ratată, am făcut o recuperare ofensivă și în ultima secundă am reușit coșul victoriei. Felicit absolut toate fetele pentru prestația lor pe tot parcursul celor 2 zile de turneu, dar şi pe parcursul celor două turnee”, a spus pentru site-ul CSM antrenorul Toma Popescu, de la grupa U18 baschet feminin a clubului.

După turneul de pe Bega, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 2 în Seria C, cu 10 puncte. Liderul, Poli Timişoara, are 12 p, în timp ce pe locul 3 se află CSS Bega Timişoara cu 8p, iar ultima în clasament este CSS Gloria Arad cu 6p.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: