ACS Viitorul Târgu Jiu, nevoită să caute antrenor după 13 etape

Pauza din campionatul Ligii 2 le permite celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu să se gândească la o variantă de înlocuire a fostului tehnician Eugen Trică. Oficialii clubului caută pentru a doua oară un antrenor de la debutul acestui sezon.

După ce FCU Craiova l-a anunțat oficial ca nou antrenor al echipei pe Eugen Trică, divizionara secundă ACS Viitorul Târgu Jiu trebuie să-și caute un nou antrenor principal.

Trică a fost cel de-al doilea tehnician care a pregătit echipa în acest sezon, timp de şase etape  aflându-se pe banca echipei pe care a preluat-o după etapa a 7-a. Până atunci ACS Viitorul fusese antrenată de orădeanul Cristian Lupuţ.

Pe lista conducerii grupării din Târgu Jiu se află Adrian Dulcea, sub contract cu Unirea Bascov, dar și un nume surprinzător, Mario Găman, care, nu în urmă cu mult timp a ajuns la Pandurii, rivala de oraș a Viitorului. Conducerea formației din Liga 2 mai are alte două variante de antrenori liberi de contract, Cristian Dulca dar și, surpriză, fostul ei ”principal”, anterior lui Trică, Cristian Lupuț. Amândoi sunt liberi de contracte și par, la prima vedere, variantele mai la îndemână.

Cu doi antrenori schimbați până acum, de la startul actualului sezon de Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu  se află pe locul 14 după 13 etape, cu 14 puncte.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: