Turneul Final B la junioare U 13 se joacă la Târgu Jiu

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultima competiție a sezonului 2023-2024. Tinerele baschetbaliste vor juca, pe teren propriu, în perioada 17-19 mai, meciurile Turneului Final B.

Echipa din Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2B, alături de ACS SB Horațiu Giurgiu București, CSM Alexandria și CS Valea Călugărească. În Grupa 1B au fost repartizate echipele LPS Galați, CSS Gloria Arad, ACS Gladius Târgu Mureș și ACS Zeiden Hoops Brașov. Meciurile se vor desfășura în Sala Sporturilor, dar și în Sala ”Voievod Litovoi”.

CSM Târgu Jiu va întra în acest weekend în lupta pentru locurile 9-16 la nivel național. Gorjencele s-au calificat pentru Turneul Final B, deși au fost foarte aproape de a ajunge la Turneul Final A, doar lipsa de experiență a făcut ca echipa gorjeană să rateze pe puțin calificarea între primele 8 echipe din țară, după cum anunță site-ul oficial.

Antrenorul Laurențiu Răuț spune că echipa are ca obiectiv o clasare cât mai bună la acest turneu, ultimul din sezonul 2023-2024. Prima confruntare a baschetbalistelor CSM Târgu Jiu va demara vineri, 17 mai, de la ora 12.00, în compania grupării bucureștene ACS SB Horațiu Giurgiu. Tot vineri, dar de la ora 19.00, CSM Târgu Jiu se va duela cu CSM Alexandria.

Seria meciurilor din grupă se va încheia sâmbătă la ora 12.00, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu prahovencele de la CS Valea Călugărească.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: