Trei medalii la Naționalele de box pentru sportivii de la Pandurii

Pugiliștii legitimați la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu au reușit să urce pe podium la Campionatul Național de Cadeți, desfășurat la Câmpia Turzii. Un titlu de campion câștigat de Rayan Cola iar Denis Rosmalin și Ciprian Ozon au reușit să câștige medaliile de argint și de bronz. 

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a înregistrat recent rezultate impresionante la Campionatul Național de Cadeți desfășurat la Câmpia Turzii. Sportivii legitimați la clubul gorjean Pandurii s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național, printre acestea fiind și un titlu de campion. 

Titlul de campion național la categoria 52 kg a fost câștigat de Rayan Cola care a obținut și medalia de aur. Denis Rosmalin a devenit vicecampion național câștigând medalia de argint la categoria 46 kg, iar Ciprian Ozon a urcat pe locul trei și a primit medalia de bronz la categoria 50 kg.

Alături de acești sportivi medaliați, pregătiți de antrenorii Doru și Ionuț Neamțu a mai luat parte la întreceri și Ianis Căldăraru, la categoria 60 de kg, unde a fost învins de campionul categoriei în meciul pentru un loc pe podium.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: