Parcurs perfect pentru jucătorii lui Mario Găman

Echipa de fotbal locală a CSM Târgu Jiu, pregătită de Mario Găman, continuă parcursul fără greșeală din Liga 4. Echipa primăriei din Târgu Jiu s-a impus și în deplasarea de la Bumbești Jiu și a ajuns la 11 victorii consecutive.

CSM Târgu Jiu a înregistrat sâmbătă cea de-a 11-a victorie consecutivă în Liga a 4-a, după ce a trecut, în deplasare, de Parângul Bumbești Jiu, scor 6-1. Albert Cărămidaru (min. 9), Bebeto Lupuleț (min. 20), Adelin Pîrcălabu (min. 24 și 52), Marian Habet (min. 55) și Mario Țambu (min. 69) au marcat golurile victoriei de pe stadionul ”Aurel Țicleanu” din Bumbești Jiu. 

CSM Târgu Jiu a obținut în acest weekend cea mai concludentă victorie în deplasare, de până acum, din acest sezon.  Pe o vreme frumoasă, bună pentru fotbal, băieții lui Mario Găman și au continuat parcursul excelent din campionat. 

„Meciul a fost la discreția echipei noastre, care a avut și alte numeroase ocazii de a marca, cea mai mare fiind cea a lui Marian Habet, care putea face dubla, dar mingea șutată de mijlocașul CSM-ului a lovit bara. Gazdele au ajuns destul de rar la poarta echipei noastre. Abia în minutul 84, pe fondul unei ușoare relaxări în tabăra echipei din Târgu Jiu, gazdele au reușit să reducă din diferență. S-a terminat 6-1 pentru CSM Târgu Jiu”, se arată în cronica acestui joc. 

Meciul de la Bumbești Jiu a fost o nouă oportunitate pentru antrenorul Mario Găman de a da credit tinerilor jucători de la grupele de juniori ale clubului. După ce etapa trecută, Mario Găman l-a trimis pe teren pe tânărul de doar 16 ani, Robert Ciocea, care a și marcat, acum a fost rândul tânărului portar, de doar 16 ani, Luis Pilea, să debuteze la echipa de seniori. 

CSM Târgu Jiu a abordat partida de la Bumbești Jiu cu următorul ”11”: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Alexandru Lăpădat – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adelin Pîrcălabu(cpt.) – Bebeto Lupuleț. Pe parcurs au mai intrat Eduard Trăistaru, Mihăiță Miculicean, Mario Țambu, Mihnea Tutunaru și Luis Pilea. 

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: