Încă o echipă din Liga 2 merge spre faliment. Nu au mai primit salarii de 5 luni și au protestat!

Falimentul, urmat de excluderea ACS Viitorul Târgu Jiu din Liga 2  pot fi doar începutul într-un ”carusel” de probleme la numeroase echipe. Și CS Mioveni suferă din punct de vedere financiar iar jucătorii, care nu și-au văzut salariile în acest sezon 2024/2025, de aproape jumătate de an, au protestat public la meciul de sâmbătă.

La partida cu Steaua (scor 0-4), din etapa a 11-a, jucătorii Mioveniului au intrat pe teren cu un mesaj afișat pe un banner: ”5 luni fără salarii = 5 luni fără respect. Muncim cu responsabilitate, vrem doar dreptate”.

Partida a început cu 10 minute întârziere, ca un început al protestului.  

Jucătorii Mioveniului au decis să reacționeze, așadar, în partida cu Steaua, sătui fiind de promisiunile neonorate ale conducerii, care nu i-a mai plătit de cinci luni! Se anunță o situație foarte grea la CS Mioveni, și mai grea decât este în acest moment, pentru că în curând cu siguranță jucătorii vor solicita rezilierile contractelor pe cale legală. S-a trecut de termenul de trei luni de neplată, astfel că fotbaliștii ar fi declarați liberi în ”secunda doi”, dar n-ar mai avea posibilitatea să joace la o altă echipă până în următoarea perioadă de transferuri, după cum scrie liga2.ro. 

Nu este exclus și faptul ca CS Mioveni, în acest ritm, să declare la rândul ei falimentul, fiind șanse să nu termine nici ea campionatul de Liga 2, să o ia pe urma celor de la ACS Viitorului Târgu Jiu.

Zilele trecute, FRF i-a anulat o depunctare de două puncte Mioveniului, la mult timp după expirarea termenului limită de stingere a litigiului cu Alexandru Dandea pentru a nu ajunge în situația de a fi penalizată. 

Trupa argeșeană are o mulțime de alte litigii și ar putea ajunge din nou la depunctare. 

Vizualizări: 9,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: