Câte echipe din Liga 2 au pierdut punctele din meciurile cu ACS Viitorul Târgu Jiu!

FRF a publicat înaintea etapei din acest week-end clasamentul actualizat din Liga 2, fără echipa exclusă în ultima săptămână, ACS Viitorul Târgu Jiu. Toate echipele care au învins echipa lui Nicolae Sarcină pe teren, au pierdut punctele din clasament. 

În afară de FC Bihor, celelalte echipe cu care a jucat ACS Viitorul Târgu Jiu, opt la număr, au obținut victorii în urma jocurilor cu trupa antrenată de Călin Cojocaru. Doar Șelimbărul a obținut o victorie la ”masa verde”, în urma neprezentării adversarului. Toate au de suferit acum, fiindcă pierd aceste puncte din cele acumulate în acest sezon și poziția lor în clasamentul Ligii 2 a fost afectată. 

Doar rezultatele și punctele dispar din clasamentul Ligii 2 odată cu anularea rezultatelor meciurilor echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, din acest sezon. În schimb, marcatorii din respectivele meciuri și cartonașele galbene și roșii primite de jucători rămân valabile pentru statistică.

Rezultatele din acest sezon de Liga 2 înregistrate de ACS Viitorul au fost următoarele: 0-0 la FC Bihor, 1-4 cu FK Miercurea Ciuc, 1-3 la CSM Slatina, 0-2 cu Concordia Chiajna, 0-2 la CS Mioveni, 1-3 cu Corvinul, 0-7 la Metaloglobus, 0-3 cu Chindia și 0-3 la ”masa verde” cu CSC Șelimbăr.

Meciurile de acasă din acest sezon 2024-2025, ACS Viitorul Târgu Jiu și le-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin, pe stadionul Municipal din județul vecin.

Reamintim că ACS Viitorul Târgu Jiu a fost exclusă, în mod oficial, din Liga 2 de FRF pentru două neprezentări la meciuri. Clubului susținut de Nicolae Sarcină i-a fost declarat falimentul, al cerea patronului acestuia. 

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: