Planurile lui Costel Gâlcă pentru Farul Constanța - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu se află într-o situație excelentă înaintea partidei cu Farul Constanța. Oltenii au acumulat doar șase puncte în ultimele cinci etape, însă Costel Gâlcă este convins că poate să câștige în fața lui Gică Hagi în deplasarea de la Ovidiu.

Costel Gâlcă știe că Universitatea Craiova nu o să aibă o misiunea ușoară pe terenul celor de la Farul Constanța. Tehnicianul „juveților” consideră că eșecul categoric înregistrat de elevii lui Gică Hagi cu Rapid București i-a pus cu picioarele pe pământ pe „marinari”.

 „Ultimul meci al Farului cu Rapid face meciul de la Constanța mult mai greu pentru noi. Echipa arată mult mai bine în ultimul timp din punct de vedere fizic și asta este un plus pentru noi. Sper să găsim spațiile necesare pentru a marca.

Sperăm și ne dorim să găsim acel echilibru în echipă și să luăm cele mai bune decizii în fața porții. În ultimul meci am avut ocazii clare și nu am putut să marcăm. Este foarte greu pentru Gică să omogenizeze echipa, sunt multe plecări, vin mulți jucători noi și are nevoie de timp”, a spus Costel Gâlcă.

Gâlcă a vorbit și despre presiunea pe care o resimte la Universitatea Craiova. Antrenorul grupării din Bănie le-a dat dreptate fanilor, care au fost vizibil nemulțumiți de ultimele rezultate ale oltenilor din SuperLiga.

„Cred că cel mai important este ce facem împreună cu cei care stăm zi de zi. Nivelul jucătorilor îmi dă încredere pentru meciurile următoare, arătăm mult mai bine decât înainte. Spectatorii sunt nemulțumiți că în ultimii ani nu s-a câștigat titlul, că nu putem să învingem ultima clasată.

Au dreptate până la urmă, dacă avem pretenții la titlu trebuie să câștigăm toate meciurile. Trebuie să mergem să câștigăm, avem nevoie de o victorie. Nu au fost până acum la un nivel fizic foarte bun și încă nu suntem, pentru că au venit jucători după accidentări, i-am băgat să prindă ritm”, a mai spus antrenorul.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: