Nu au adversar în Liga 4! Au ajuns la 11 victorii consecutive

Noua echipă de fotbal din Târgu Jiu se dovedește mult prea bună pentru nivelul campionatului județean Gorj unde pare să nu aibă nici un adversar pe măsură. CSM Târgu Jiu a ajuns la a 11-a victorie consecutivă după ce a trecut, sâmbătă, de Parângul Bumbești Jiu.

Cum era de așteptat, la condițiile pe care le oferă, la valoarea lotului și a antrenorilor, și mai ales pentru faptul că se antrenează constat și într-un mod profesionist, fotbaliștii de la CSM Târgu Jiu arată deja că obiectivul de promovare în Liga 3 e floare la ureche pentru ei și este clar că vor putea chiar mai mult, dacă se menține aceeași seriozitate la nivelul selecției. Deocamdată publicul a adoptat noua echipă, și a primit-o chiar mai bine decât se așteptau oficialii clubului primăriei, semn că e loc de performanțe mai mari la această secție de fotbal. 

Jucătorii localnici sunt cei care au adus publicul la stadion, mai ales cei mai experimentați dintre ei care au trecut pe la Pandurii și erau cunoscuți deja spectatorilor. Dacă acest obicei se va menține și nu se va umple echipa de jucători străini, cum procedase ACS Viitorul Târgu Jiu, publicul va continua să vină la meciuri iar șansele de promovare sunt mari și în doi ani echipa se poate bate pentru un loc în Liga 2. 

„Cum proiectul fotbalistic de la CSM Târgu Jiu este unul gândit pe termen lung, în care oficialii clubului își doresc să ducă echipa în ligile superioare ale fotbalului românesc, antrenorii sunt preocupați să asigure, pe lângă rezultatele din acest sezon, și viitorul acestei echipe”, punctează clubul primăriei, în cronica ultimului meci, reamintind intențiile de promovare la finalul acestui sezon. 

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: