Un fost vicecampion mondial la fotbal a murit la 55 de ani

Jose Carlos de Almeida, mai cunoscut la nivel mondial drept Ze Carlos, a încetat din viață la vârsta de doar 55 de ani, după ce a suferit un stop cardiac în timp ce dormea. Ze Carlos a fost prezent la Cupa Mondială din 1998, atunci când el și naționala Braziliei au cedat în marea finală contra Franței, scor 0-3. 

O veste tristă a șocat fanii fotbalului din Brazilia, unde fostul internațional Ze Carlos și-a dat ultima suflare în somn, la vârsta de doar 55 de ani.

Născut în Presidente Bernardes, la data de 14 noiembrie 1968, Ze Carlos a evoluat pe postul de fundaș dreapta și de-a lungul carierei a reprezentat exclusiv cluburi din țara natală, precum Sao Jose-SP, Nacional-SP, Sao Caetano, Portuguesa, Uniao Sao Joao, Marila-SP, Juventude, Matonense, Sao Paulo, Gremio, Ponte Preta, Joinville-SC și Noroeste.

El a bifat chiar și o apariție la naționala mare a Braziliei, consemnată la Cupa Mondială din 1998, atunci când „Selecao” a pierdut marea finală împotriva țării gazdă, Franța.

Revenind la decesul lui Ze Carlos, jurnaliștii brazilieni de la publicația Globo.com susțin că fostul apărător dreapta și-a dat ultima suflare în somn. În dimineața zilei de vineri, membrii familiei au mers în camera lui Ze Carlos și au observat că acesta se află într-o condiție suspectă. Așadar, au alertat imediat echipele medicale, care s-au deplasat de urgență la fața locului. Ze Carlos a fost transportat la spital, însă acolo doctorii nu au putut decât să constate decesul. Potrivit primelor informații, fostul internațional brazilian a suferit un stop cardiac în timp ce dormea.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: