Meci de baschet programamt luni, la ora prânzului, la Târgu Jiu! 

Federația de Baschet a programat pentru luni un meci de baschet din Liga 1, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Surprinzătoare nu e neapărat ziua de disputare a jocului, deși meciurile de baschet se joacă, de regulă, în weekend, ci ora la care se joacă, ora prânzului.

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu va disputa luni prima partidă de pe teren propriu din noua stagiune a Ligii 1 de Baschet Masculin. CSM Târgu Jiu va juca împotriva ardelenilor de la CS Universitar Târgu Mureș iar la meci vor asista, probabil, destul de puțini spectatori, dată fiind ora nepotrivită la care se joacă. 

Probabil nu vor lipsi fanii fideli ai baschetului, dacă timpul le va permite să vadă din nou baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu pe parchetul din Sala Sporturilor. Acesta este primul meci acasă din actuala stagiune a Ligii 1 de Baschet Masculin, confruntarea cu cei de la CSU Târgu Mureș anunțându-se interesantă după ce baschetbaliștii lui Giannis Damalis au demarat în forță campionatul cu o victorie clară, la CSU Cluj, scor 97-61. 

Și mureșenii au câștigat în prima etapă, pe teren propriu, dar mult mai greu, 81-73, cu CSS Gheorgheni.

„Cum echipa din Mureș a fost ”trimisă” pe ultima sută de metri în Seria C, grupă care avea o altă configurație după tragerea la sorți, staff-ul echipei noastre nu are prea multe detalii despre adversarul de luni. În plus, oaspeții au solicitat ca partida să se joace luni, lucru acceptat de FRB. Antrenorul echipei noastre nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea programării meciului luni, la o oră la care cu greu suporterii gorjeni pot ajunge la meci”, a transmis csmtargujiu.ro, clubul așteptând totuși suporterii adevărați de baschet la ora jocului.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN,EDIȚIA 2024-2025, GRUPA C, 

ETAPA 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

LUNI, 28 OCTOMBRIE 2024, ORA 13:00

CSM TÂRGU JIU – CS UNIVERSITAR TÂRGU MUREȘ

Galerie foto


Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: