Târgu Jiu: Stradă proaspăt asfaltată, spartă din nou. "Au pierdut procesul verbal!"

Recent asfaltată, o stradă din Târgu Jiu a fost spartă din nou. În zona sensului giratoriu de lângă Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", muncitorii au spart asfaltul spre disperarea șoferilor. Lucrările au început chiar la o oră de vârf.

UpdateÎn zonă, au fost făcute reparații la conducta de apă potabilă, a transmis Aparegio, după ce a apărut acolo o avarie.

Municipalitatea nu a explicat public de ce se mai fac aceste lucrări noi la scurt timp după ce strada a fost modernizată.

Pe internet, târgujienii au făcut haz de necaz și s-au întrebat ce au pierdut muncitorii de s-au văzut nevoiți să spargă drumul. 

"Acum cateva luni tocmai terminasera de postat, cu filmari din drona, mare realizare mare.... asfaltasera dupa luni de munca asidua giratoriul de la Tudor Vladimirescu. Acum au spart din nou. Ce credeti ca au uitat...?", s-a întrebat fostul prefect Corneliu Răducan Morega. "…procesul verbal de receptie?", a răspuns deputatul Radu Miruță.

"Eu cred ca le-a mai ramas pământ si fac alta groapa", a scris un alt internaut. "Au pierdut năravul", scrie un altul. 

Cert e că dincolo de glume, să circuli prin Târgu Jiu e o adevărată aventură. Și nu doar pentru participanții la trafic, ci și pentru pietoni. Nu doar străzile sunt într-un continuu șantier, sparte, cu gropi, denivelări, ci și trotuarele sunt adevărate pericole.

Vizualizări: 5,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: