Gorj: Subsolurile blocurilor sunt adevărate focare de infecție. Soluția!

Subsolurile blocurilor din județul Gorj sunt adevărate focare de infecție. Cu toate astea, firmele care fac deratizări nu sunt solicitate să intervină, deși costurile nu sunt foarte mari. Recunoaște acest lucru administratorul unei firme de construcții din Târgu-Jiu, care ar face și deratizări dacă ar fi solicitat.

Ultima deratizare făcută de firma din Târgu-Jiu a fost făcută anul trecut și nu în Gorj, ci la Vâlcea. La nivelul județului nici un administrator de bloc nu a solicitat servicii pentru îndepărtarea focarelor de infecție din subsoluri.

”Vreau să vă spun că eu dețin o firmă de construcții și cam știu ce este prin subsolurile blocurilor. De aceea am încercat să dezvolt și acest serviciu pentru curățirea subsolurilor care sunt adevărate focare de infecției. Sunt pline de gunoaie și chiar de animale moarte, gen șobolani și alte rozătoare. Curățirea subsolurilor este foarte importantă, iar într-o țară normală aceste servicii sunt necesare. Dacă cetățenii ar merge în subsoluri să vadă ce este acolo ar vedea ceva de nedescris. Vreau să vă spun că din județul Gorj nu m-a sunat nici un administrator de bloc pentru aceste servicii. Am avut o singură solicitare, anul trecut, în județul Vâlcea”, a declarat Mihai Valentin Iulian.

Serviciile oferite de firmele de deratizare sunt destul de complexe și nu sunt deloc costisitoare. ”Oferim servicii de curățenie pentru subsoluri de bloc, oferim și serviciu de deratizare, îndepărtare rozătoare și prevenirea focarelor infecție, avem și servicii de reparații și finisări sau vopsim unde este cazul. Prețurile noastre sunt accesibile, de exemplu cum sunt subsolurile împărțite în boxe, curățirea unei boxe ajunge la 100 de lei”.

Cei interesați pot solicita informații 0727 298 306.

Vizualizări: 2,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: