Autobuzele electrice din Bumbești-Jiu mai stau pe dreapta până la finalul anului

Primăria Bumbești-Jiu a înființat o societate comercială ce se va ocupa de autobuzele electrice cumpărate în această vară. Acestea nu au fost puse încă în mișcare pentru că nu sunt încă modernizate drumurile pe care trebuie să circule. Mai este până când vor fi scoase pe traseu. Cel mai devreme, estimează autoritățile, acest lucru se va întâmpla la finalul acestui an. 


Primăria a înființat noua firmă, dar va trebui să facă angajări. Va fi nevoie de un director, de o persoană care să monitorizeze documentele de transport și de șoferi. 


Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, nu a putut spune cu exactitate când va fi implementat acest proiect și oamenii din localitate se vor putea plimba cu autobuzele electrice.


"Este un proiect destul de greu de realizat. A avut două componente separate ca și achiziții, finanțare. Autobuzele au venit, infrastructura rutieră mai este de lucru la ea. Constructorul nu a putut lucra din cauza pandemiei, a vremii rele, a fost foarte multă manoperă. Sunt trotuare, rigole, intervenții la poduri, podețe, accese. Sperăm ca la sfârșitul anului să puntem în mișcare aceste mijloace de transport", a declarat primarul Constantin Bobaru, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: