Clădiri publice modernizate cu bani europeni, într-o comună din Gorj

Primăria din comuna Turburea va fi anvelopată cu bani primiți prin PNRR. Tot din această finanțare se va monta în fața instituției și o stație de încărcare electrică și vor fi montate panouri care vor asigura consumul de curent al primăriei și al sălii de sport. Și un bloc din comună va fi anvelopat cu fonduri primite prin AFIR. 

Valoarea totală a proiectului finanțat prin PNRR se ridică la aproximativ 2.200.000 de lei.

"O să anvelopăm primăria pentru creșterea eficienței energetice. Tot din acești bani o să montăm și o stație de încărcare electrică și o să montăm panouri solare care să ne asigure consumul la primărie și la sala de sport”, a precizat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Și un bloc din centrul comunei va fi anvelopat cu fondurile obținute de autorități prin AFIR. "Nu doar primăria va fi anvelopată, ci și blocul din centrul comunei. Am primit prin AFIR 440.000 și o să avem și o contribuție de la primărie de 270.000 de lei. În acest bloc avem șase apartamente în care locuiesc profesorii. Este un bloc vechi, de la timpul lui Ceaușescu și nu puteam să-l dărâmăm. Am amenajat aceste apartamente și acum o să îl anvelopăm", a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 1,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: