Tânăra care a murit la calea ferată era însărcinată

Tânăra mamă care a murit ieri într-un accident petrecut în Dolj, la o trecere de cale ferată, era însărcinată. Au rămas în urmă o fetiță de doi ani, care era și ea în mașină, și un soț ce va fi bântuit toată viața de această tragedie.

Maria şi Marius au plecat la Craiova să facă cumpărături. Au luat-o şi pe fiica lor de doi ani. Se îndreptau spre casă când un accident înfiorător avea să o răpească pentru totdeauna pe femeia de 21 de ani.

La o trecere de cale ferată, Marius nu a mai fost atent că barierele nu s-au ridicat după trecerea unui tren. Credea că s-au blocat, aşa că le-a forţat şi a trecut. Maşina în care se aflau a fost izbită în plin de cel de-al doilea tren care venea în viteză. Impactul a fost fatal pentru Maria. S-a stins sub ochii fiicei sale de doi ani.

Tânăra era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Era în cinci luni. Acum o fetiţă de doi ani va creşte fără mama ei. Un soţ va trăi o viaţă întreagă cu vina că şi-a condus soţia şi copilul nenăscut spre moarte.

Pe pagina de Facebook al lui Marius, un mesaj mai vechi la o fotografie din ziua nunţii lor anunţa: „Împreună până la sfârşit! Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!” Din păcate, sfârşitul a venit atât de devreme.

Vizualizări: 1,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: