Crima de la Stoina - Suspectul a fost prins

Un bărbat, suspect de crima comisă în noaptea de vineri spre sâmbătă în comuna gorjeană Stoina, a fost prins și dus la audieri. Reamintim că Marian Cerga, un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Stoina, și-a pierdut viața, după ce a fost bătut și înjunghiat. Ulterior, trupul neînsuflețit a fost aruncat într-un șanț din localitate.

Suspectul se află la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Potrivit mai multor surse, atât victima, cât și agresorul participaseră la petrecerea dată de noul primar AUR, Marian Fota, cu prilejul învestirii în funcție.

actualizare: "Din probele administrate în cauză a rezultat că în dimineaţa zilei de 26.10.2024, în jurul orelor 02:03, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Stoina, sat Stoina, judeţul Gorj, împreună cu victima C.Ş.M., vecinul său, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, inculpatul P.G. a lovit puternic victima cu un cuţit cu lungimea lamei de circa 15 cm, în zona pieptului (toracic anterior stânga), producându-i astfel o plagă înjunghiată care a condus la deces", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

A fost găsită și arma crimei. "La data de 27.10.2024 a fost efectuată în cauză o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului P.G., ocazie cu care a fost identificat, aruncat în fântâna din curtea locuinţei, un cuţit cu lungimea lamei de 19 cm şi lăţimea de 2,5 cm, obiect metalic care nu prezintă urme de degradare rezultate din contactul cu apa şi care putea fi folosit la comiterea faptei, având corespondent cu plaga tăiată înţepată identificată pe corpul victimei", arată sursa citată.

Interesant este că suspectul a ținut victima ore bune în casă, după comiterea faptei. "Victima şi inculpatul au rămas un timp îndelungat, în noaptea de 25/26.10.2024, între orele 21:10 şi orele 01:18, la locuinţa inculpatului", au comunicat oamenii legii.

Bărbatul ucis a fost găsit abia sâmbătă dimineață, la 9.30, pe marginea drumului DN6B în comuna Stoina.

Suspectul a fost reținut 24 de ore și are propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 1,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: