A murit după ce i-a fost ucisă mama

Un băiat de 15 a murit, duminică, după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod. Potrivit jurnalulolteniei.ro, este vorba despre băiatul doljencei ucise de concubin în Berlin. Este posibil să existe o legătură între cele două nenorociri, în sensul că băiatul ar fi putut să-și provoace decesul.

Accidentul a avut loc în satul doljean Zăval. „În ziua de 27 octombrie, ora 14.17, poliţiştii Secţiei 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval. La fața locului s-au deplasat polițiștii secției și polițiștii rutieri ai Poliției Orașului Segarcea care au stabilit faptul că, un adolescent de 15 ani, din Comoșteni, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval, din direcția Comoșteni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, lovind un cap de pod. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, adolescentul a decedat”, potrivit IPJ Dolj.

Polițiștii au stabilit că motocicleta nu este înmatriculată în circulație.

„În cauză, politiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, mai transmite IPJ Dolj.

Mama acestui băiat a fost omorâtă de iubitul ei doljean care locuia la Berlin, în Germania, iar cel care a anunțat Poliția, pentru că nu mai știa nimic de femeie este chiar tatăl criminalului. Cadavrul femeii a fost găsit într-o lizieră de la marginea orașului.

Socrul femeii ucise a alertat Poliția, pe 16 octombrie, spunând că de trei zile nu mai avea niciun semn de la Cristina Andreea Neacșu, nora sa, în vârstă de 37 de ani. Femeia plecase în Germania în septembrie, împreună cu soțul ei, de 32 de ani, care locuia la Berlin.

Din primele informații, românca a fost ucisă de iubitul ei, în urma unui conflict violent care a avut loc pe 13 octombrie într-un cartier limitrof din Berlin.

Cadavrul femeii a fost găsit îngropat într-o lizieră de la marginea orașului Berlin, iar criminalul a plecat din Germania în ziua imediat următoare. „În cursul zilei de ieri, 23 octombrie, Serviciul de Investigații Criminale Dolj a fost informat de către Biroul atașatului de afaceri interne din Berlin, cu privire la faptul că a fost identificat cadavrul numitei Neacșu Cristina-Andreea, îngropat într-o lizieră de la marginea orașului Berlin”, anunță Poliția Dolj.

Vizualizări: 4,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: