Gorjeni băuți noaptea, la volan

Un bărbat de 37 de ani, din comuna gorjeană Baia de Fier, a fost prins azi-noapte în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 C, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 1,10 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Tot în aceeași noapte, în jurul orei 00:30, politiști din cadrul Poliției Orașului Bumbesti-Jiu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în urma unei sesizări telefonice prin intermediul S.N.U.A.U. 112 prin care s-a reclamat conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, s-au deplasat pe strada Vișina din localitate, unde au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Bumbești Jiu, care se afla în autoturismul personal și care a admis faptul că ar fi condus mașina, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a comunicat IPJ Gorj.

Ambii bărbați au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări.

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: