Tatăl nu a putut fi salvat, băiatul e la spital

Tragedie, aseară, în judeţul Mehedinţi! Un bărbat de 39 de ani a murit, iar fiul său vitreg în vârstă de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod şi apoi s-a rostogolit câţiva metri pe un câmp. Impactul mortal s-a produs pe drumul judeţean 561A.

Dacă băiatul a reuşit să iasă pe propriile picioare dintre fiarele autoturismului distrus, bărbatul şi-a dat ultima suflare după zeci de minute de resuscitare. 

Bărbatul de 39 de ani pleacase împreună cu fiul vitreg, iar cei doi urmau să ajungă în satul Gemeni, din comuna Dârvari. După spusele rudelor, acolo trebuiau să lase maşina unei femei. Însă, la doar câteva minute după ce au plecat, şoferul a pierdut brusc controlul volanului, a lovit un cap de pod, iar apoi s-a rostogolit cu maşina câţiva metri pe un câmp. 

"Eu i-am zis să stea la noi la Bălăciţa şi nu a vrut. A zis că aşteaptă femeia maşina. A luat copilul şi a plecat să ducă maşina femeii", a povestit, în lacrimi, mama băiatului.

Deşi medicii l-au resuscitat zeci de minute pe șofer, totul a fost în zadar. Bărbatul de 39 de ani nu a avut nicio şansă. "SMURD-ul a efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, am declarat decesul. O altă victimă care am evaluat-o pe traseu. A plecat o ambulanţă de la Turnu Severin. Stabilă hemodinamic, un băiat de 15 ani care este dus la UPU Turnu Severin",  spus Aurora Grămescu, medic SAJ Mehedinți.

La scurt timp, la locul accidentului a ajuns mama adolescentului, însoţită de mai multe rude.

Vizualizări: 1,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: